Posts

Showing posts from February, 2015

Honda Future Good Choice

Image
Assalamualaikum..
baru baru nie aku baru je dapat temuduga di selangor dan Rompin.. Sebagai lelaki yang suke berjimat cermat, aku sangat bersyukur sebab ada motor Honda Future nie.. sebab motor Honda Future nie buatkan aku makin jatuh cinta dengan dia.. ye la.. aku kan lelaki yang suke berjimat cermat, so bile guna Honda Future nie, banyak gile aku dapat save money beb.. serius...
meh aku cerite kenape aku cakap Honda Future nie pilihan terbaik.. pada hari Selase 11 Feb 2015, aku dapat interview pada hari rabu esok ari nye iaitu 12 feb la.. disebabkan interview tu kat Selangor, aku terpakse la drive motor aku ke sane.. aku jangke aku akan isi minyak penuh dalam 3 kali semase nak ke Selangor..
So sebelum nak drive ke Selangor, aku dari Rompin ( baru habis interview ) nak cepat pergi ke selangor sebab aku malas nak gerak hari rabu pagi sebab takut penat gile.. so dari Rompin aku isi minyak penuh beb sebab kalau malas nak singgah cari minyak kat sepanjang jalan dari Rompin nie.. sebab m…

Lama Menghilangkan Diri

Image
Assalamualaikum... Maaf sebab lama menghilangkan diri.. Sorry guys, bukan sengaja pon menghilangkan diri, tak sengaja beb.. aku ingat je kat blog kesayangan aku nie.. cume kadang tu bile aku jenguk blog nie, aku tak tau nak post ape.. hehehe ;p selama aku menghilangkan diri nie, aku bagitau la korang ape yang aku buat sekarang nie.. aku sekarang dah bekerja di sebuah hotel as crew event bahagian multimedia.. busy beb tapi syok beb.. duet masyukkk.. insya'Allah dapat la selesaikan hutang PTPTN as soon as possible.. AMINNNN.. doakan aku dapat abiskan PTPTN aku dalam masa terdekat okey.. aku target dalam 4 tahun ni aku dapat selesaikan hutang PTPTN aku sebanyak RM15000.. banyak tu beb.. hehehe..
okey.. stop sampai situ.. sejak aku jarang taip taip nie, aku tengok ramai yang komen dan baca post aku Plan Maxis Free Basic Internet tu.. wowww.. tak sangka lak aku.. tapi aku post tu pon sebab aku nak bagitau sume orang kebaikan gune plan tu.. bagus pe plan tu.. sampai sekarang aku tak fa…