Posts

Showing posts from April, 2015

Buat Lain, Hasilnye Lain.. Sedehhhhhhh

Image
Assalamualaikum... Selama nie aku makan ubat Fat Burner tau.. faham faham la kalau da makan fat burner, kompem la aku berjogging bagai kan.. tapi after a few day ni, ramai yang tegur aku.. tapi orang yang sapa aku tu, kalau bende baik happy tak pe la jugak kan... nie tak, buatkan aku makin benggang pulak.."ADIB, aiiiii makin membesar pulak da awak nie.. makin sihat pulak da saya tengok awak ni.."  wahhhhhhh... apa sudah jadi... macam mane aku nak kurus ni... nak tak nak aku terpakse la behenti makan supplier tu.. pastu amalkan diet yang biase tapi tak yah makan makanan berat macam nasi bihun sume tu.. arghhhhhh... tension beb.. cam ner aku nak kuruskan badan nie.. arghhhhhhhhhhhhhhhh...

Misi Mencari Kerja

Image
Assalamualaikum... Zaman makin lame makin moden dan makin menyebabkan kite berbelanja kene berhati hati.. Silap berbelanja, habis la kite.. haha.. tapi tu la kata orang, kite berbelanja tu beringat ingat la jugak.. kalau tak, nahas makan pasir je la kite nanti.. hehehe.. Dan bile sebut pasal berbelanja ni, aku bersyukur la jugak sebab aku ada motor jer.. Saving la jugak.. setakat ulang alik pergi keje ni, aku isi 6 ringgit untuk 5 ari.. korang tau kan aku naik motor ape je.. Honda Future.. aku Rider je.. tapi rider aku nie, tak ada la menyusahkan orang pon.. cuma kadang tu orang risau gile cara aku bawak motor.. sebab aku ni gile speed sikit.. motor tak laju pon, tapi nak jugak speed laju lagi... hahahaha... huhuhu.. tapi kan bile gune motor nie, bile nak mohon kerje tu, mesti ramai gile tanya pasal kerete.. da kenape tanye pasal kete.. mentang aku tak ada kete, boleh pulak diorang tanye aku bab bab tue.. adessss.. tu la yang buatkan aku sampai sekarang tak dapat dapat lagi keje.. ak…