2 Aplikasi Patut Korang Perlu Ada

.
- Assalammualaikum -
« Hai guyz »
.
.
Hari demi hari, makin banyak aplikasi baru keluar. Ada yang bagus dan ada jugak yang kurang bagus. Tapi kan bagi orang macam aku ni, aku selalu cari aplikasi yang best untuk handphone aku. Tapi kan aku rase budak budak sekarang yang berumur 8 tahun banyak yang tau aplikasi yang bagus. Serius tak dinafikan tapi memang diorang tau. Dan korang juga mungkin tau kot aplikasi yang aku share dekat bawah tu.
.
.
PARALLEL SPACE - MULTIPLE ACCOUNT
Kalau korang teringin nak menggunakan 2 akaun ataupon banyak akaun untuk whatsapp ke wechat ke or semua aplikasi sosial ke ataupon korang nak main games dengan menggunakan 2 akaun, aku sarankan korang guna aplikasi ini. Sebab aplikasi ni boleh klon kan aplikasi yang korang nak klon untuk menggunakan akaun lain. Serius terbaik. Pasti korang suka. Hehehe.
.
.
.
.
.
Kalau korang berminat nak menggunakan aplikasi ni, korang boleh la search dekat play store nama aplikasi tu, korang pasti akan menjumpainya. In sya Allah.
.
SHARE IT
Korang nak guna aplikasi sama dengan kawan korang? Korang nak share aplikasi korang guna dengan kawan kawan korang? Aku cadangkan korang guna aplikasi SHARE IT. Sebab aplikasi sama kongsi ni sama je macam korang guna Bluetooth. Sama konsep dengan Bluetooth. Orang lain kene bukak Bluetooth, so baru boleh share. Tapi kalau aplikasi ni, orang yang dia nak kongsikan tu kene ada aplikasi ni juga dan dia kene open visible untuk kawan dia jumpa id dia dan share. Simple kan. So apa lagi, jom la guna aplikasi ni. Gerenti suka punya la.
.
.
.
.
.
.
.
So korang amacam? Agak agak berguna tak infomasi kali ni aku share untuk korang? Zaman makin lama makin moden tapi itu laa. Sampaikan budak budak lagi power daripada aku sendiri ilmu dia. Hahahaha. Hebat budak budak kecik sekarang. Hahahaha. Kalah aku dibuatnye. Okey la. Dah tiba masanya untuk aku chow dah. Hahaha. Bye bye.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^