My Life VS Ur Life

.
.
~ Assalammualaikum ~
- Hye Guy's -
.
.
Bagi sesetengah orang, bila orang tengok makin lama makin membesar, orang cakap hidup aku ni senang tak ada masalah. Tapi pada aku, life aku banyak je masalah. Kalau nak di ikutkan, badan aku makin naik ni, punca dia aku banyak stress ada la. Serius beb. Banyak gila aku stress lagi lagi pasal life aku ni.
.
.
Ada yang cakap aku dah mula kurang bercakap dengan dia, sebab dia ni easy sangat nak berkawan dengan orang. Cop cop. Sorry ek. Easy ke hard ke mane orang tu, aku same je. Masalah aku ni, aku walaupon suka bercakap, tapi pada diri aku yang sebenar, aku ni jenis suka bersendirian. That why la aku ni suka pergi mana mana seorang diri. Aku ni jenis pendiam. Cuma ada masa je, aku kuat bercakap. Kalau nak cakapkan la, aku ni kalau tak bercakap dengan orang, bukan pada seorang je tapi semua kene. That me beb..Aku pendiam and aku suka bersendirian.
.
.
Jangan salah anggap, aku ni bukan suka melayan orang pon. Tapi masalahnye, orang suka sangat anggap aku ni playboy. Dah kenape? Aku mesej perempuan pon tak. Aku kadang kadang je mesej member aku laki. Tak pasal pasal aku kene label playboy. Adessss. Ini la punca aku tak cakap sangat dengan perempuan. Sebab diorang senang sangat nak labelkan aku macam tu. Then what should I do untuk elakkan kene label camtu? adessss.
.
.
Aku banyakkan abis masa dekat games je. Malas nak abiskan masa dekat orang sangat. Asik aku je kene serang. Adesss. Dah nasib badan kan.. huhu..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh