Posts

Showing posts from January, 2016

Maxis Free Basic Internet V2

Image
 - Assalamualaikum -
Maaf kerana jarang online.. Bile banyak keje, susah sikit nak online. Lagi lagi bile laptop da tak ada dekat rumah, so aku nak update blog pon susah. Bukan tak boleh nak update kat henset tapi macam susah je nak post. huhuhu..


By the way ignore je ape yang aku cakapkan tu. Cume aku nak bagitau la pada yang mungkin seberapa nak suka ape yang aku nak khabarkan cerite tentang Maxis Plan Free Basic Internet v2.  Yang ni aku sendiri tanya pada Maxis Centre bagi yang bermasalah dengan maxis. Lagi lagi yang guna plan ni.


Maxis Plan Free Basic Internet v2 mungkin ada yang da tau rasenye. Sebab sesiapa yang guna plan nie akan mendapat 500mb. Sikit kan. Tapi ini la plan baru bagi yang nak guna basic ni. Yang lama pon ada yang dah kene tukar dengan Maxis FBI v2 nie. Cara nak check senang je. Bagi yang guna android, korang boleh download applikasi Hotlink Red. Dan korang boleh check status korang kat situ. Dia akan tulis Chat Sosial Percuma. Kalau ada yang da lama gune plan n…

Gemuk Chubby Montel Tembam

Image
- Assalamualaikum -  Haiii.. Susah nak jaga hati orang nie. Lagi lagi yang berbadan besar ni. Well  salah cakap orang tu dah terasa hati. Almaklum la orang orang macam nie bukan tak berusaha nak menguruskan badan, dah berusaha dah. Tapi tak dapat nak menguruskan badan jugak. Usaha tu ada. Tapi tu la. Orang orang macam ni senang sangat badan nak naik walaupon makan sikit. Sebab tu orang badan besar sensitif lebih lebih lagi bab bab panggilan. Ushhhhh.. Sensitif sensitif. Walaupon aku pon same kategori, aku pon sensitif jugak beb bile member member panggil gemuk gemuk nie.. Kalau montel tu boleh la. Chubby emm boleh kot. Tapi kan macam yang aku katekan dalam entry aku Masinnye Mulut Bak Hang. Kata kata tu kan doa. Ape kate kalau jumpe member member yang O.B.B (Orang Badan Besar) ni panggil name dia ke? Tak pon cakap la dia nampak macam kurus sikit ke. Bukan aku nak mengajar korang cakap bende bohong. Andai kata ape yang korang kate kan tu termakbul. Alhamdulillah. Suka jugak dia tu. Be…