Posts

Showing posts from February, 2016

Already Switch Maa

Image
- Assalamualaikum -
Huhuhuhu... Sedehnye baru tau plan aku pon sudah bertukar kepada plan maxis Free Basic Internet 2.0 laaa.. huhuhu.. tak sampai sebulan pon, abis jugak kouta aku.. tak pernah rase sesedih macam ni.. huhuhu.. sadis nye...



Nampaknye aku kene la cari plan untuk cari internet basic tapi no kouta. Biar slow tapi tak ada kouta.. HUHUHU.. Lagipon aku memang ada plan nak bertukar kepada telco lain cuma tak fikir lagi nak guna plan ape.. Rase macam malas plak nak guna Celcom Magic Sim tapi kalau tengok member member aku guna, macam syok plak guna magic sim nie.. huhuhu...
By the way aku nak kene merancang jugak nanti. kalau tak abis la aku.. internet nie penting jugak kat aku ni.. Da la aku keje perlukan internet.. Kalau tak ada internet, problem maaaaaa... #SERABUTGILA