Posts

Showing posts from July, 2016

Bahana Clash Royale

Image
. - Assalammualaikum - « Hai Guys » . . Aku tak pernah main games bersungguh sungguh. Kalau ada games pon, aku mesti main gitu gitu je. Jangan cakap bab nak menang, kalah pon aku tak suka. Kalau kalah je, aku malas dah nak main. Tapi cuma 1 games ni je, bila aku main, aku main dengan bersungguh sungguh. Dan sebab games ni jugak la, aku dapat banyak dosa. Dosa besar. Sangat sangat bahaya bagi aku bila main games ni. Huhuhu.  . . Dosa yang hampir hampir buat aku mendapat dosa besar iaitu bile aku main games Clash Royale ni aku hilang banyak gile trophies. 200++ la jugak yang hilang. Hahaha. Dan bila banyak tu yang hilang, mulut aku hampir celupar. Tapi Alhamdulillah, aku masih waras dan aku boleh kawal perasaan aku sebelum aku terlepas cakap. Huhu. . . Dah la nak celupar gila gila.. lepas tu yang paling tak boleh blah nye, bila line tak ada.. kompem tower cepat kalah. Kat situ pon jadi masalahnye. Ada sekali dua tu aku benggang gila, last last aku campak je handphone aku ni. Hahahhaa..…

2 Aplikasi Patut Korang Perlu Ada

Image
. - Assalammualaikum - « Hai guyz » . . Hari demi hari, makin banyak aplikasi baru keluar. Ada yang bagus dan ada jugak yang kurang bagus. Tapi kan bagi orang macam aku ni, aku selalu cari aplikasi yang best untuk handphone aku. Tapi kan aku rase budak budak sekarang yang berumur 8 tahun banyak yang tau aplikasi yang bagus. Serius tak dinafikan tapi memang diorang tau. Dan korang juga mungkin tau kot aplikasi yang aku share dekat bawah tu. . .PARALLEL SPACE - MULTIPLE ACCOUNT Kalau korang teringin nak menggunakan 2 akaun ataupon banyak akaun untuk whatsapp ke wechat ke or semua aplikasi sosial ke ataupon korang nak main games dengan menggunakan 2 akaun, aku sarankan korang guna aplikasi ini. Sebab aplikasi ni boleh klon kan aplikasi yang korang nak klon untuk menggunakan akaun lain. Serius terbaik. Pasti korang suka. Hehehe. . . . . . Kalau korang berminat nak menggunakan aplikasi ni, korang boleh la search dekat play store nama aplikasi tu, korang pasti akan menjumpainya. In sya All…