Azam 2017 Aku??

.
.
= Assalammualaikum =
# Hye Guy's #
.
.
Almost blogger mesti buat entry azam baru setiap tahun. Hampir kesemuanye buat. Tapi aku? Malas nak buat. Sebab ape yang aku rancang nak buat dalam tahun tu mesti tak jadi. Sebab tu kali ni aku tak nak berazam pape. Aku still kekal dengan azam aku yang lama lagi. Nak buat azam yang baru, tapi azam sebelum ni pon tak jadi. Hahaha.
.
.
Well azam aku ni adalah azam sejak aku darjah satu lagi. Yang paling dasyat, bukan setakat azam je, hajat aku nak buat sesuatu pon tak jadi. So no azam la. No latest wish at 2017. Well biasa la kan, aku still buat bende orang tak suka. Many people still hate on me. Ada yang putus contact. Ada yang aku ada no dia, tapi aku tak mesej dengan dia sebab dia tak mahu aku mesej dia, so aku follow je la. Aku simpan pon bukan sebab aku benci mereka tapi mane tahu nanti diorang terbuka hati nak mesej balik kan. Kalau la kan. Hahahaha.
.
.
Well in 2016, so many things happened to me. Bad thing and good thing. Haha. By the way, masa untuk pergi pon dah dekat. Aku masih tak sedia lagi. Dosa aku masih banyak lagi. Adesss. Okay la. Saje buat entry ni, aku tak boleh nak tido lagi dari tadi. Okay guys. See u next time. Assalammualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh