Apa Khabar Kawan


- Assalamualaikum -
# Hye Guys #

Aku tak tau kenape ek aku suke sangat ingat dekat orang. Of course la orang yang aku ingat tu kawan kawan aku tapi kan tak semua kawan yang aku ingat tu, ingat dekat aku semula. Bukan nak cakap aku ni touching la dengan diorang. Tapi kan why ek my brain want to remember them? Hurmmm. Ni la problem yang kadang malas nak amik tau sangat.

Lagipon some of my friend bila aku tanya khabar je, sume tanye aku semula. "Ada ape kau mesej aku ni tibe tibe ni. Sorry la aku busy. Nanti aku mesej kau semula." Ada tu bila aku call. "A*** mane ek? Poli? Mane ek?" Bila kawan aku cakap camni, aku jawab simple je. Salah number. Even thought aku tau itu kawan aku. Tapi orang da tak ingat sapa aku, so aku pon balas la gitu.

Sebenarnye aku tak tau ape masalah aku ni nak mengingat dekat kawan kawan aku yang sememangnye lupa pada aku? Well done la pada mereka dah lupa pada aku. Syabas. Tapi yang mane ingat tu, bagus la. Aku ni mesej kawan kawan aku pon saje nak menanya khabar je pon. Tapi tu la kan, kawan ni tak semua kawan yang pernah kau kawan lebih 3 tahun, akan ingat dekat kau. Kawan di kolej, lepas abis belajar, kau bukan kawan dia dah. Kau kawan kenangan dia. Itu pon kalau dia nak ingat kat kau la. Well, tapi tak semua kawan gitu kan. Cuma aku je yang kena. Hahaha.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^