Misi Mencari Jodoh

Image result for Cari jodoh

- Assalammualaikum -
# Hye Guys #
Sekali lagi aku sangat sangat jealous dengan kawan kawan aku sebab diorang semua dah pon berkahwin termasuk la saudara aku. Haiiiyooo. Sebenarnye aku dah pon banyak kali fikirkan bende ni semua. Tapi bila aku fikirkan punya semua ni, semuanye sebab diri aku jugak. Aku ni tak ada la pandai nak mengurat anak dara orang. Situ saje dah menunjukkan kelemahan aku. Hurmm. Tapi okay la tu tak reti nak mengurat. Sebab aku cuma pandai buat kawan je. Hahaha.

Bila aku tengok kawan kawan aku yang dah kawen ni, aku tengok diorang kebanyakkan semuanye jenis yang sangat matang, baik, yang paling penting diorang tu pandai amik ati perempuan. Aku je yang fail. Hahaha.  Nak wat camne kan. Aku ni reti berkawan tapi tak pandai jaga ati orang. Kebanyakkannye la kan yang berkawan dengan aku mesti dan pasti merase sakit ati dengan aku. Adesss.

Bukan aku tak pilihan nak pilih jodoh atau nak mengurat orang tu. Ada tapi aku rase aku tak layak. Ada yang muda dan masih belajar. Aku ok tunggu tapi yela persaing kat sane lagi dasyat. Mesti la diorang senang nak dapat jodoh kat sane kan. Hahaha. Hurmm. Ada sape sape tak yang aku boleh tackle dia? Arghhh. Aku nak buang 1 prinsip aku la. Aku nak buang prinsip "kahwin umur 30 tahun". Delete from my mind.
Tettttt.

So starting hari ni, aku mula la cari jodoh. Doakan aku ek. Hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks