Morning Update

Related image

- Assalamualaikum -
# Hye Guy's #
Perasan tak aku punya update kebanyakkan nya semua nye pagi pagi belaka. Hahaha. Aku ada reason aku sebenarnye. Dan reason aku sebenarnye aku suka post pagi pagi sebab sunyi. Otak aku pon kosong. Nak tulis story senang je. Tapi tak semua story tersusun ayat dengan betol pon. Hahaha.
Kalau ikutkan lah ek, sebenarnye ari ari aku bukak blog aku dekat handphone tapi tu la. Tak seberapa rajin sangat tulis story dalam handphone ni. Sebab idea selalu ilang. Sebab notification  pasal games selalu keluar. So bila ada idea, bila noty games keluar, idea teros ilang gitu saje. Hahaha. Ni pon aku update gune laptop guna internet hack aku. Hahaha.
Ni aku nak kabo sikit pasal internet, lagi lagi bila aku mengajak orang guna bende ni, orang sume tak nak guna. Nak jugak beli data. Bila tak ada data, Tau pulak bising nak kene beli data. Bila orang ngajak beli internet dari TM tak nak pulak guna. Bila beli, Bising je tau. Adess. Tapi nak wat camner, orang degil sangat. Aiyooo. Okay la. Nanti aku sambung lagi. Dah lewat dah. Kang nak bangun subuh pulak. Hehehe. Bye guys. Hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks