Use This Technique



- Assalamualaikum -
# Hye Guys #


Bila bekerja, perasaan paling susah nak elakkan ialah mengantuk. Tak kira dah minum air ke jalan jalan ke, kalau dah mengantuk tu, nak jugak tidur. Adesss. Tapi boleh pulak tido time kerja. Huhuhu. Kalau main games pulak, kalau bos nampak kang, dia kate kita senang hati pulak sampai ada masa nak main games. Tapi kalau tengok video kang, tak ada effect pulak. Adesss.

Tapi aku selamber je main games. Dah tu cuma main games je yang boleh buat aku tak mengantuk. So aku kene la main games kejap walaupon aku tau risikonye. Bukan tak pernah kantoi dengan bos aku, pernah je siap kate "Amboi senang hati nampak sampai boleh main games". Masa bos aku ni tegur, aku baru lepas beberape minit siapkan kerja aku. Mana la aku tau time aku tengah main games pulak dia boleh muncul dekat belakang aku. Nasib baik dia tegur je. Hahahaha.

 Games biasa tak mungkin dapat ilang kan mengantuk aku ni. Aku kene main games yang boleh buat aku betul betul excited and berdebar debar, baru aku rase mengantuk tu hilang. Hahahaaha.

****

Adessss. Bila update blog ni kan, ada je memori aku malas nak ingat tapi dia mengingatkan aku dekat seseorang. Macam biasa, aku tau kalau aku mengharapkan sesuatu, aku memang tak kan dapat punye lah. Sebab tu lah kan, blog ni satu satu nye tempat aku luahkan semua perasaan aku dekat sini. Aku tak suke nak menyeksa diri dan hati orang. Sebab aku tau, yang aku pasti tak kan dapat ape yang aku nak. So jenis aku ni, aku banyak redha dan pasrah saja. 

Makin panjang aku menulis, lagi terang ingatan tu datang dekat aku. So sampai sini je aku update entry aku ni. Hahahaha. Kang aku post lagi. Kang aku nak balik and tidur sepuas puas ati aku sebab sekarang ni mode mengantuk tu dah datang balik, So aku tunggu member aku sampai kang, lepas tu aku teros blah. Hahahha.

Okay la guys. Aku chow dulu. Assalamualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^