What Suppose I Do?

Image result for silaturrahim
Image result for silaturrahim
- Assalamualaikum -
# Hye Guys #
Aku tak tau la apa yang patut aku lakukan bila orang dah putuskan silaturrahim almost 9 month. Ada kala aku tau jer apa yang aku patut buat tapi aku tak mampu nak buat sebab kalau aku buat bende tu jugak, confirm dan aku yakin sangat sangat aku bakal kene block lagi sekali. Walaupon aku dah biasa sangat dengan bende ni, tapi aku tak suke la orang asik block aku je kan. Adesss.
Tapi tu la, aku ni tak suka buat orang sakit ati dekat aku walaupon aku tau itu adalah kepakaran aku number 1. Tapi aku juga tau sahabat aku tu fikir apa dan apa yang patut aku buat. Sebab aku dulu pernah datang ke tempat dia tapi disebabkan aku ni bukanlah jenis suka memaksa orang, tapi so bila aku datang tempat dia, aku ajak lah dia berjalan, dia tolak dan dia cakap dia penat. Even thought aku dah ajak 2 kali tapi still kene tolak so aku pon tak paksa dan aku tak dapat jumpe dia walaupon aku dah ada dekat dengan kawasan dia.
Lepas tu, lepas beberapa ari aku blah daripada kawasan tu, dia cakap dengan aku kenape aku tak push. So aku pon terangkan lah kenape aku tak push dia walaupon dia cakap dia penat dan aku lagilah penat menunggang motor dari Selangor ke negeri dia tu, sanggup datang sana untuk berjumpa dan pergi event yang berlaku malam tu tapi disebabkan dia penat study lah aku tak nak paksa dia. 
Kata orang, kalau macam tu jadinye, so kau tetap kawan siber dia lah tapi bukan kawan nyata sebab tak pernah bersua muka. Well, biasalahkan aku tak ada luck nak jumpe sapa sapa kawan aku dari jauh. Biasanye mesti ada halangan diantara aku dengan orang yang aku nak jumpe tu. Hahaha. Bukan aku tak biasa kene macam ni sebenarnye, dah pon biasa sangat tapi tah kenapa kali ni aku rasa aku nak sangat borak dengan dia. Adesssss.
Walaubagaimanapon aku tak tau nak cakap apa lagi, sebab apa yang berlaku semua ni dah pon tertulis. What should i do is just follow my step and keep going and dont stop. Ok go. Dah pagi dah pon. Need sleep. Bye.. Assalamualaikum.
Image result for silaturrahim
Image result for silaturrahim
PS: Aku mencari bukan kerana aku menginginkan sesuatu tapi aku mencari sebab aku tak suka memutuskan silaturrahim sesama Islam

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^