Sudah Ku Bilang Sama Kamu



- Assalamulaikum -
# Hye Guys #


Bila orang kenal aku, tau blog aku, tau Insta aku, aku memang kagum dengan orang orang macam tu sebab tau je nak cari aku dekat mana. Tapi problem juga kadang sebab kadang aku dah cakap dah, kalau tau sume tu, tak guna jugak. Perangai aku bukan sama macam apa yang aku pernah post dekat insta, blog aku pon. Sebab diri aku ni, kata orang susah nak paham. Tapi lain la kawan kawan aku yang lama kenal aku, diorang kenal la aku macam mana. Hahaha.


Aku ni ada masa gila, ada masa waras, ada masa tu boleh diganggu, dan ada masa aku walaupon tengah tak buat pape tapi aku tak suka diganggu. Hahaha. Kalau kenal lama baru la boleh tau aku ni macam mana. 

Tapi kan macam aku cakap, dah tau pasal cerita diri aku dekat sini, aku paling malas nak ingat balik apa yang aku dah post sini sebab biasanye ape yang aku post dekat sini dekat blog ni, semuanye memori yang aku nak lupakan dan memori akan aku lupa. So sebab tu la aku buat blog ni. Tak semua bende aku ingat ape yang penah tulis dekat sini. Maybe ni post kali 3 ke 4 ke. Aku tak tau walaupon aku owner blog aku ni. Hahahaha.

So kalau aku marah sapa sapa tu, biasalah aku akan lepas kat sini. Esok tu aku dah lupa dah pon. Aku bukan pendendam. Kalau aku tak tulis sini, esok lusa mesti akan aku akan ingat lagi marah aku tu. Sebab tu blog ni membantu aku mengingat kalau aku dah post sini dan aku baca semula la dan melupakan apa yang aku dah tulis dekat sini. Tapikan problem orang yang biasanye kenal aku ni, bila dia tau pasal blog aku ni, dia amik serius pulak. Lepas tu korang paham paham la dia macam mana. Adesss. 

Hurmmm. Ape lagi ek. Emm tu je kot. So pendekkan cerita, dah tau pasal blog aku ni, buat biasa biasa sudah. Jangan terasa sangat la dengan ape yang aku pernah post dalam ni. Kebanyakkannye semuanye kisah lama aku kisah gelap cerah aku. Okay? Hehehe. Okay la. Chow dulu. Assalamualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh