Dé·jà vu Lagi

Image result for deja vu


- Assalamualaikum -


Kadang kan kita bila buat sesuatu, kita mesti pernah terperasan sesuatu bende ni. Benda yang bila kita melakukan sesuatu perkara, dalam masa yang sama tu kita perasaan bende ni pernah berlaku. Contoh nye la, kite jalan jalan lepas tu ternampak bende bersinar dan dalam masa yang sama kita rasa bende ni pernah berlaku dekat kita sebelum ni dalam mimpi. Dan itu lah dinamakan sebagai dé·jà vu.

Bende ni selalu berlaku dalam kita sedar dengan tak sedar je. Macam tu jugak yang berlaku dekat aku dekat office. Aku buat 1 kerja ni. Sambil tu aku main la games, lepas tu aku terperasan macam bende tu pernah berlaku dan aku tau ape yang berlaku lepas tu. Bende ni sebenarnye dah banyak kali berlaku dekat aku dan aku kadang rasa risau sampaikan aku terfikir bende luar kotak.

Bende ni kadang bende baik, kadang jugak bende ni boleh jadi bende diluar jangkaan korang. Sebab tu la kadang aku risau. Risau sampaikan aku rasa sangat takut dengan dé·jà vu. Tapi tu aku la. Kalau orang lain, tak tau la macam mana. Maybe Diorang pon fikir macam aku kot. Hahahaha. Mengarut je.

Tapi tu la pengalaman aku tentang bende ni. Hahaha. Sedeh betol aku ni. Hahahaha., Okay la korang. Aku dah mengatuk sangat. Bye.. Assalamualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh