Demam Pelik

.
.
- Assalamualaikum -
.
.
Adessss. Dah seminggu dah sejak aku kene demam pelik ni. Maybe aku kene demam ni dari si kucing manja aku kot. Mana tak nye sejak balik kampung minggu lepas, dia kene cakar dengan kucing jantan sampai bernanah ekor dia. Lepas tu esoknye hantar ke Klinik Vet, dapat suntikan. Dia teros demam. Bila demam, aku lah yang kene jaga sebab dia paling manja dengan aku. Tapi tak sangka pulak esok tu aku kene demam dia pulak. Yang pelik tu, demam aku ni ada masa tau..
.
.
Hahaha. Ye ada masa. Ada 3 masa ni aku confirm akan demam. Lepas subuh sampai jam 10 pagi aku akan demam panas betul betul. Jam 11 pagi aku sihat balik sampailah petang. Sebelum Maghrib, aku demam balik. Sampai lah lepas Isyak, dalam jam 9 malam, demam aku dah normal. Tapi tepat jam 12 malam, aku kene demam panas gila gila. Hahaha. Pelik gila. Biasanya lah kalau aku nak start demam pun kan,  tengah malam je aku akan panas betul. Esok tu okay. Tapi kali ini aku tak tau kenapa.
.
.
Aiyooo. Pelik. Hahaha. Tapi dalam demam aku ni. Aku teringat satu bende, kenapa aku senang lupa. Reason nye sebab aku yang buat HAJAT dulu. Aku yang minta supaya aku senang lupa sebab dulu aku selalu sakit  hati dengar kata kata orang. So disebabkan lidah masin aku senang makbulkan apa yang aku cakap, aku pon mintak aku senang lupa. Biar aku lupa apa yang buat aku sakit hati sangat dengan orang. That why la ramai yang aku tak contact balik. Sebab aku yang mintak. Kalau aku contact balik pon, tak guna pon. Sebab aftereffect senang lupa ni, orang tak kan ingat kat aku. Sebab tu la aku tak contact balik.
.
.
Aku dah buat dah sebelum ni. Tapi. Tapi kawan aku tak kenal pon aku. Hahaha. Yang dasyat tu, kawan sekelas aku pulak tu. Dia tak ingat dah. So sebab tu la aku tak contact balik. Ada je orang yang aku selalu ingat ingat dekat diorang tapi aku just simpan dalam memori aku je. Sebab tak guna pon kalau ingat dekat orang tak kan ingat dekat aku. Hahaha. So jadikan cerita, dont ever make a wish something will make u regret someday. Hehe. Tapi aku tak memyesal pon. Sebab disebalik kejadian ni, aku jugak punca diorang nak lupakan aku sebenarnye. Sebab aku ni banyak buat orang sakit ati dengan aku. Haha. 😆

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks