Posts

Showing posts from February, 2017

Untitled

Image
- Assalamualaikum - Hye Guys

Nampak nye makin hari makin menjadi jadi imagination aku ni. Mana tak nye. Boleh katakan dalam sehari tu kadang, macam macam imagination aku keluar. Yang paling dasyat tu, aku tengah membaca buku dan sepatutnye yang akan aku terbayangkan jalan cerita aku baca kan. Tapi kan yang kuar tu tentang masa depan aku. Dan lagi dasyat kadang, Pasal kematian.
Bukan aku tak bersyukur pasal ni. Kadang kan kau sendiri tak boleh nak control bende ni. Bayang bende tu okay la. Bayangkan kau nak potong kereta, kau terbayangkan kau excident macam ni macam ni sampaikan kau takot nak potong dan sampai tempat kerja pon lambat.
Bayangkan kau excident, kereta langgar kepala kau dan kepala kau pecah. Wowww.. Seram kan. Macam tu la imagination aku dapat kadang. Memang seram. 
Aku dah try berzikir tapi imagination tu buatkan aku lupa pasal zikir aku dan aku lalai hanyut bawak motor dengan imagination aku. Grrrr.. Nak marah tak boleh. Nak buang tak boleh. Yang boleh nye redha je la.…

Need Internet, Call, SMS Unlimited?

Image
- Assalamualaikum - = Hye Guys = 
Biasanye bila aku buat entry macam ni, mesti yang underground punya kan. Tapi kali ni aku nak kongsikan kat korang tentang bende ni. Dah la unlimited call sms internet. Bulanan murah pulak tu. Kalau guna telco lain selain telco ni, tak ke rugi sebab tak dapat package macam ni. Aku ni bukan la staff diorang dan aku ni bukan la promoter diorang nak promote barang diorang kan tapi aku bagitau ni sebab aku sendiri dah pakai diorang punye package ni dan aku rase memang bagus la. Serius.
Korang tau tak TM ada buat sim kad diorang? Sim WEBE. Kalau korang nak tau webe ni sebenarnye asal dia daripada P1 tapi TM dah amik alih so diorang ubah nama p1 jadi WEBE. Webe yang aku maksudkan ni webe mobile iaitu package dia unlimited internet call sms. Bulan bulan just bayar RM84 termasuk gst. Ni aku genapkan harga setiap bulan. Murah kan. Telco lain tak berani buat macam ni. Diorang buat pon sume ada limit kouta. Hahaha.
Tapi webe mobile ni ada kelemahan dia. Sebab t…