Already Switch Maa





- Assalamualaikum -

Huhuhuhu... Sedehnye baru tau plan aku pon sudah bertukar kepada plan maxis Free Basic Internet 2.0 laaa.. huhuhu.. tak sampai sebulan pon, abis jugak kouta aku.. tak pernah rase sesedih macam ni.. huhuhu.. sadis nye...




Nampaknye aku kene la cari plan untuk cari internet basic tapi no kouta. Biar slow tapi tak ada kouta.. HUHUHU.. Lagipon aku memang ada plan nak bertukar kepada telco lain cuma tak fikir lagi nak guna plan ape.. Rase macam malas plak nak guna Celcom Magic Sim tapi kalau tengok member member aku guna, macam syok plak guna magic sim nie.. huhuhu...

By the way aku nak kene merancang jugak nanti. kalau tak abis la aku.. internet nie penting jugak kat aku ni.. Da la aku keje perlukan internet.. Kalau tak ada internet, problem maaaaaa...
#SERABUTGILA

Comments

sy pun guna mxs tp mmg cpt habissss. stress betul dgn mxs..ingt nk amik u-mobile lepas ni..
Mr. Saboler said…
Line umobile dekat kawasan awak okey ke? Kalau okey sangat, tukar la ke umobile.. tapi before tu, pastikan awak dah check dulu line kat kawasan awak tu.. hehehe

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh