Budak Practical Keje Lebih Mase Beb


budak budak practical selalu memang terok dibuli. tak kira macam mane pon, ramai akan aim budak practical untuk buat keje lebih mase.. tapi kalau keje sampai pukul 8 malam je tak pe la jugak kan.. tapi nie tak lebih mase sampai pukul 1 pagi.. wahhhhh.. macam pekerje Jepon lak ek.. keje sampai lewat pagi nie.. hahahahaha...

dan da kompem kompem laaa insan yang bertuah tue aku.. hahahha.. ayat atas tue saje je.. ayat pembuka beb.. ayat mintak belas kasihan.. hahahaha.. aku tak kesah kalu aku kene sehari je.. tapi nie tak, aku kene keje sampai 1 pagi kot.. terok kan.. hahaha..

tapi tue reality nye.. aku memang keje sampai lebih mase.. tapi alaun biasa je pon.. adessss... siyes aku keje lewat mase seminggu lebih kot.. lame siot.. dan lewat gile aku balek.. kepale laaa.. tapi da boss bagi keje banyak takkan la aku nak melawan kan.. so redha la.. ye la.. aku kan budak practical je.. mane boleh lawan boss.. nak markah sikit ke?? terok nanti.. hahahaha...

ari nie aku ada lagi satu lagi cerita sebenarnye.. tapi tunggu la jap lagi.. aku akan post.. okey??? hehehehe...

ps: sila hiraukan gamba aku yang tidak kene mengene tue.. hahahaha

Comments

Teena Tna said…
Aku baru jer habis praktikal selepas berkhidmat selama 11 bulan. Huhh. Biasa la kan kena buli ape semua. Macam kuli pun ada. Tapi pengalaman tu yg penting!

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh