Menganggu Plan Aku


aku nie banyak bende yang wat kan aku benci dengan seseorang tue.. bukan 1 tapi banyak gile.. maybe ada yang tau, aku paling benci orang tak angkat telefon bile aku telefon dia.. ada jugak yang aku benci bile orang mintak tolong aku, dan dia kate dia akan support aku tapi dia bio kan aku wat sorang tue pon aku benci gak.. tapi yang aku paling benci bile aku da rancang sesuatu tue, orang mencelah dan membatalkan niat aku.. siyes aku benggang..

mungkin face to face aku kate okey, boleh je.. tapi kalu ikotkan dalam aty aku, aku memang kate tak boleh.. kalu boleh aku tak nak langsung orang mengganggu sedikit pon pelan aku.. walaupon sedikit jer.. aku benci orang yang suke mengganggu plan aku.. siyes aku benci.. kalu boleh, please laaaa.. get out from my plan.. nak wat pape plan, rancang la awal awal.. jangan dok mengganggu plan aku.. grrrrrr... benci siot...

Comments

trah zain said…
huuu,, betulll,,, biasanya, muka je ok, dalam hati, dush!! meh sini nak tumbuk..
Lelaki Gentle said…
Amboiiiiii... Grang nye awak nie.. Lek suda.. Sy pon benggang jugak tw.. Huhu

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^