Gemuk Chubby Montel Tembam



 
 
 
- Assalamualaikum - 
Haiii.. Susah nak jaga hati orang nie. Lagi lagi yang berbadan besar ni. Well  salah cakap orang tu dah terasa hati. Almaklum la orang orang macam nie bukan tak berusaha nak menguruskan badan, dah berusaha dah. Tapi tak dapat nak menguruskan badan jugak. Usaha tu ada. Tapi tu la. Orang orang macam ni senang sangat badan nak naik walaupon makan sikit. Sebab tu orang badan besar sensitif lebih lebih lagi bab bab panggilan. Ushhhhh.. Sensitif sensitif.
Walaupon aku pon same kategori, aku pon sensitif jugak beb bile member member panggil gemuk gemuk nie.. Kalau montel tu boleh la. Chubby emm boleh kot. Tapi kan macam yang aku katekan dalam entry aku Masinnye Mulut Bak Hang. Kata kata tu kan doa. Ape kate kalau jumpe member member yang O.B.B (Orang Badan Besar) ni panggil name dia ke? Tak pon cakap la dia nampak macam kurus sikit ke.
Bukan aku nak mengajar korang cakap bende bohong. Andai kata ape yang korang kate kan tu termakbul. Alhamdulillah. Suka jugak dia tu. Berkat doa tu kan. Tapi jangan nak menyumpah pulak dalam hati tu. Katekan la korang panggil dia ada niat tak baik, andai kata korang ambik tempat dia, ushhhh baru tau korang macam mane sakitnye OBB ni nak kurus. Hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh