I Wish I Could part 1


aku banyak bende yang aku nak sangat capai.. tapi kadang aku pikir belum mase nye untuk aku capai bende tue.. tapi tue la.. kerane bende tue la aku kadang wat aku gelisah serba salah tak tentu mase..


No WOMEN falling love with me

Sekali lagi aku nak cakap kan.. aku normal boy.. friendly.. kadang kadang aku nie suke tolong orang.. tak kire la sape orang tue.. tapi aku paling lemah kalu ada orang suke kat aku.. bukan aku benci kat gurl.. tapi belum sampai mase nye untuk aku bercinte.. yeahhhh.. macam korang tau.. i have something right.. that why aku tak boleh bercinte dengan mane mane gurl pon.. bile ada gurl luah perasaan dia kat aku, aku serius serba salah.. kalu reject kang, takot dia benci dengan aku.. kalu suke kang, arghhhhhh.. macam macam.. by the way.. aku memang tak nak ada gurl jatuh cinte ngan aku..



OPEN MY OWN SHOP

aku minat masak dan IT.. tapi bile bab masak nie, aku tak suke orang meminta.. kalu ada kedai tue laen laa kan.. sebab customer kan.. tapi macam yang aku katekan laaa.. aku nie suke masak.. setiap kali aku mas
ak, aku suke tengok muke orang yang makan masakan aku.. kalu ada yang kate sedap, lagi la aku epi kan.. by the way, memasak tue memang kesukaan aku.. sebab tue la aku harap suatu ari nanti aku akan bukak kedai sendiri and bagi orang makan masakan aku.. hehehe...

- sekadar hiasan -


KERJA TERBAEK UNTUK MASA DEPAN

Aku paling takot bende nie sebenarnye sebab aku kan pinjam duet PTPTN kan.. so aku harap harap la sangat aku dapat la carik tempat keje yang dapat support diri aku dan mase depan aku sekali dengan duet PTPTN aku tue.. aku nak bayar kalu boleh lagi cepat lagi best.. aku tak nak name aku di blacklist..  huhuhu.. sebab tue la aku harap aku dapat carik tempat keje yang terbaek untuk mase depan aku.. huhuhu...

erkkkkk... opssss.. da pukul 3.30 pagi laaa.. aku kene tido.. besok aku ada hal.. nanti aku wat post lagi  nie okey.. hehehhee.. bye...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh