Soalan Ni Soalan Kegemaran

.
.
= Assalammualaikum =
# Hye Guy's #
.
.
Bila dah dekat hujung hujung tahun ni, aku terjumpe 1 gambar yang mane bila aku tengok gambar tu, gambar tu buatkan aku ingat dekat seseorang. Aku je la yang selalu ingat dekat dia. Tapi aku tak tau la dia ingat ke dekat aku. Haha. Well, dah lost contact kan. Bukan aku tak mahu cari, tapi aku dah kene block dengan dia. Sebab aku Mr Annoying. Hahaha.
.
.
Tak ape la. Kalau dia jumpe blog aku ni, bagus la. Aku bersyukur la. Dia baca cerita aku. Hehe. Aku ingat dekat dia pon sebab kami dah kawan lama kan. So aku tau dia masih hidup pon Alhamdulillah. Kalau dia dah kawen, syukurlah. Kalau dia sakit, Innalillah. Hehehe. Tak ada la. Gurau je. Hope dia baik baik belake. Hehe.
.
.
Korang tau gambar ape? Kejap ek aku kongsikan dekat korang. Gambar ini adalah soalan yang aku dapat tanye bile akhir akhir tahun je. Hehe. Haaaaa bawah tu la gambar yang aku nak share kat korang. Soalan akhir tahun. Hehe.
.
.
By the way, 28 December ari tu bufday dia. Sorry tak dapat nak wish. Tapi wish kat sini pon jadilah kan. So I wish you will found a good guy and I wish you will be happy forever with that guy. Hehe. Okay la guy's. Saje je nak share memory tu. Hahaha. Happy New Year guys. Semoga Allah panjangkan umur kita dan semoga Allah memberi hidayah pada kita yang selalu lupa pada-Nya. Assalammualaikum.

Comments

Khairul Nisya said…
Hurmm, tarikh lahir bila? Carik dekat about me takde, ke salah bace? Haha XD. Btw, bertabah lah, si dia saya pun baru je bertunang dengan jodoh dia, skrg ni tengah dalam proses move on. Lalala, haha
Fairuz Aqilah said…
Let bygones be bygones, don't let the past ruins your mission in 2017 okay! May Allah ease everything on us in 2017, insyaAllah ameen ameen ya Rabb! :)
Mr. Gentlemen said…
Maaf lambat balas. Bufday saya 7 Januari. Dah lepas dah.. hehe
Mr. Gentlemen said…
Hahaha.. I like it. Haha. Amin amin. ;)

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks