Demam La

Assalamualaikum...


huhhhhhhh... sejak aku suke bermaen software nyamuk kat henset aku nie.. kepale aku mesti pening pening lalat dan telah menyebabkan sel sel aku letih....

aduhhhh.. tapi pelik asal software berkesan dekat aku.. adakah aku nie 1 geng dengan nyamuk??? sampaikan aku pon lemah dan aku start demam tadi..

dan aku sekarang nie pon masih demam lagi.. saje je update nie.. sebab tak nak tinggalkan blog aku bersawang lagi macam dulu... heheheehe

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks