No More Hutang With Her Anymore

Assalamualaikum...


ari nie aku nak wat entry pendek kot... insyaaallah.. kalu dapat la.. sebab memang nak wat pendek jer... heheehehehe.. entry aku kali nie bab berhutang dengan dia..

Alhamdulillah.. aku bersyukur sangat sangat sebab akhirnye aku dapat jugak melangsaikan hutang aku pada Cik Moon aka my first luv.. bukan ape.. sejak dia da bagitau aku sape "adik dia" yang aku pernah utang tue.. Alhamdulillah.. dapat jugak aku melangsaikan nye.. tak ada la aku pikir macam mane aku nak langsai kan an..

dan kedua nye aku da langsaikan utang dose yang aku penah wat dia menangis dulu tue dengan meminta maaf.. ye la.. kalu suatu ari nanti, if kalu aku mati nanti, kalu maaf aku tidak diampunkan oleh dia, roh aku akan tersangkut.. so syukur Alhamdulillah aku da selesaikan semuanye tadi jugak..

dan pada semua insan yang mengenali aku, Adib Hanis Bin Mohamad aka En Bob Merepek Lagi nie, aku ingin memohon maaf dari hujung kaki sampai ke hujung rambut.. aku tak tau la.. maybe selame nie aku post cerite aku nie, ada yang terase kot.. ada yang marah kot sebab aku post nie la tue la yang boleh menyakiti aty korang...

dan kepada insan yang aku da lupe name dia, saya memohon maaf kalu awak masih pikir saya menipu awak dulu... maaf la.. sebab saya sendiri tak tau ape saya da menipu kat awak sampaikan awak cakap macam tue kat saya kan.. so ape ape pon saya mohon maaf pada awak k..

dan terakhirnye.. thanx Cik Moon sebab awak la orang pertame yang ajar saya gune blog even sekarang nie saya masih bodoh lagi dan tak tau sangat pasal blog nie.. dan terima kasih gak sebab awak orang pertame yang pernah berada di haty saye dulu dan terima kasih sebab sudi memaafkan segale dose ape yang saya pernah buat pada awak.. if awak tak maafkan gak, saya tetap nak mintak maaf kat awak... 

terima kasih semua ;D

Comments

Masmira Masri said…
wahh bagus2 penah x baca tg kalau lelaki buat perempuan menangis di akhirat nnt dye akan disebat...masyaallah,,....


do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/me-with-my-sweetheart.html

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks