DUA KALI MALU... ARGHH SEGAN BEB

Assalamualaikum...

Arghhhhhhh...sungguh memalukan bile ingat peristiwe memalukan semalam... Aku caye korang mesti gelaknye la bile aku citekan kat korang nie..arghhhhhh.. Huhuhuhuhu...

First aku malu gile sebab semalam aku jalan nak pegi kelaz.. Pas tue mase jalan tue,aku lalu jalan antara tangge ngan jalan kerusi roda macam gamba tue..

Mase sampai tangge keempat la sekumpulan dak sem 1.. Time tengah lalu sebelah diorang tue,time tue la aku ngah cover macho nir..da abis cover nie..tapi malang.. Aku lalu kat laluan kerusi roda tue,kasot aku licin.. Aku tak jatoh..tapi..kasot aku licin and aku mengelongsor slow tapi kene gelak ngan dak junior tue... And mase ngah gelongsor slow tue.. Ada budak laki tahan aku.. And dy cakap...

"abang bob,okey tak..kasot abang kan licin.. Nape lalu situ.."

Aku ngah cover malu time tue..boleh lak dy tanye soklan tue..ahhhh..memang malu ar...hancur macho aku kat situ gak pas aku dengar sore dak pompuan tue gelak...ahhhhh malu malu...

Peristiwe kedua memalukan time jumpe supervisor..ahhhh...malu malu.. Mase nie kat bilik pensyarah...pehhh ramai lak mase tue.. Mase jumpe supervisor tue,aku amik la kerusi merah kerusi pensyarah la.. Baru nak duduk kat kerusi tue,tibe tibe lak kerusi tue patah..kedebuk bunyi dy..arghhhhh... Da la ramai lecture...ahhhh malu beb.. Malu..segan aku..arghhhhh....

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks