Kenape Dan Cam Ner Aku Nak Wat Nie..

Assalamualaikum...

Aduhhhh...sorry..aku susah betol nak online sekarang..ye la mane tak nye.. Setiap kali aku nak online je line poli nie macam susah je nak dapat je...huhuhuhu...

Aku tak tau nak cakap pe..dan aku arap korang sudi la komen entry aku kali nie.. Cam nie.. Macam korang taw la.. Berdasarkan gamba kat header aku tur,korang tengok aku pon tak ensem kan... Tapi kenape orang suke kat aku ek..

Contohnye la.. Ada sorang dua gurl nie suke kat aku.. And aku tau sape diorang.. Tapi kan aku da cakap da kat diorang yang aku nie tak boleh kapel.. Kalu tak nanti diorang menyesal..

Sebabnye aku nie bukan lelaki yang romantik yang pandai amik aty perempuan pas tue cakap pon kadang kadang tergagap.. Tur pon diorang masih suke kat aku.. Aku cakap ngan diorang.. Aku tak boleh kapel.. And kalu boleh aku nak kawan je ngan diorang..tapi bile cakap aku cakap cam tue, diorang still cakap diorang suke aku.. Abis berborak dengan dia pon,dia cakap ngan aku i luv u..

Beb.. Aku tak suke diorang sakit aty ngan aku.. Nanti terok beb.. Aku nie tak boleh wat boifrend.. Aku tak pandai nak manje manje ngan awek.. And jenis aku nie jenis straight..jenis tegas.. Ishhhh.. Ape yang aku nak wat lagi ek dengan diorang nie..huhu...

Comments

Azee Hana said…
ade orang suke,,terima je la..hihihi
Still takot la nak bagi haty kat orang..huhu
aini_anis said…
klu takut, kwn la dlu. klu rsa serasi, ok la.. klu still xleh, tolak dgn cra baik.

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh