Kayak Beb


ape kabar korang.. sihat?? kalu siha, Alhamdulillah.. syukur la... aku suke kawan kawan aku sihat blake nie.. hehehe.. 

nie haaa aku nak cite pasal kayak la.. wat pengetahuan sume, semalam aku maen kayak.. dan tue pengalaman aku yang kali kedua aku maen kayak.. sebelum nie aku penah maen kayak, tapi da lame da beb.. da 6 taon.. sejak skolah lagi..  mase ada program kepimpinan.. adehhhhh..

kalu tak silap aku, dulu aku maen kayak single je.. tapi tak jatuh pon.. tapi yela da besar kan.. tibe tibe lak aku lupe pasal pengalaman aku yang dulu tue sampaikan aku tak boleh nak imbang.. tapi korang jangan pikir aku jatuh dalam air.. sebab aku tak cakap pon aku nak jatuh.. hampir hampir ada la.. dan aku jadi bahan  lawak pada diorang sume.. adehhhhh..

malu nye muke aku time tue.. hahahah.. nak double pon same.. hampir hampir jatoh gak.. kalu jatoh la mase tue kan.. jawabnye aku mandi air wangi laaa siap berminyak lagi.. wekkkkk... siyes la aku cakap.. semalam 3 kali aku kene sabun kaki aku sebab ada minyak melekat.. pas tue bau air tue lak naek mase aku mandi tue.. uwekkkkk.. geli beb.. tapi nak wat macam mane...

nak tak nak aku kene sabar je la... sebab 12 - 13/4 nie aku akan pergi berkayak dekat melake.. dekat laot.. amik mase dalam 6 jam gak la.. tue pergi balek dari pantai ke pulau la.. adehhh.. kalu aku tak boleh imbang badan aku dari awal nie.. nanti kat sane lak macam mane lak ek.. adehhhhh... seram nie... hehhehe..

okey la... aku nak siapkan final project aku.. sok aku nak bentang kan sebab besok ari last kami kene presentation.. huhu.. okey daaaa...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh