My Story My Life part 1



wahhhh.. da lame aku tak update blog aku.. hehehe.. sorry la kepada reader blog aku nie.. sebab ari ari bukak je blog aku, korang tengok aku tak update. haaaa sekali lagi aku mintak maaf ye kat korang si pembaca blog tegar aku nie.. hehehe..

kalu korang bace post aku kali nie, sebenarnye post aku nie daripada ari jumaat jam 8 malam... nape aku post lambat? aku bukan saje nak post lambat, tapi aku sangat sangat la sebuk, sebab nak siapkan keje aku punye pasal.. sebab tue la post aku tertangguh tangguh.. hahahaha.. terok nye aku nie.. hahaha..

kalu korang bace nie, aku masih belajar di PMS.. sem nie aku sebenarnye sem carry.. sebab aku ada subjek carry, so aku kene la carry subjek sem nie.. hohoho... tapi aku bukan si bodoh.. ada SEM CARRY bukan bermakne aku nie seorang yang bodoh.. bak kate my sifu, bile kite ada kene carry next subject to next sem, we are not stupid but we have not achieve that subject, that why la we carry it..hehehehe..

tapi kalu korang nak tau la.. bagi aku sem nie aku sangat sangat terox sebab aku da dapat 2 surat cinta dari poli sebab banyak sangat kelaz tak pegi.. tapi my sensei will save me to make me out from poli.. maksudnye bukan untuk berhentikan aku tapi lepaskan aku daripada kegagalan.. aku tak nak la tambah 1 subjek.. aku tak nak tebalkan muke aku nie kat poli.. cukup la sem nie aku malu.. nie kan lagi sem depan.. wahhhh cukup laaa...

kalu orang nak ajak aku repeat sem, jangan harap la.. my life is not like them life.. diorang suke repeat, lantak diorang la.. kali nie ape yang aku nak, aku nak berjaye... tak kira la macam mane pon, aku nak jugak berjaye.. aku nak cepat bekerje.. aku tak dok poli, dok belajar je.. sampai bile la aku dapat archieve aku nye impian nanti.. huhuhu..

wahhhh.. panjangnye story aku pasal sem nie... adessss.. tak pe la.. disebabkan panjang sangat, aku wat part laaa.. hehehe.. aku tau story aku memang membosankan.. tapi MY STORY MY LIFE kan.. so redha je la... hehehe.. kat part lagi 1 aku ceritekan ape yang aku busy gile kat poli.. ape yang watkan aku tak datang kelaz.. sumenye aku akan ceritekan kat sane.. okey la.. aku nak pegi solat.. bye.. Assalamualaikum..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh