Segmen : My Family My Love


 



Lame sungguh aku tak wat segmen.. kali nie aku nak ajak korang same same kite kongsikan bersame dengan rakan blogger kite yang follow blog kite... mane la tau diorang nak tau pasal kite dan keluarga kite kan.. dan mane la tau kite dapat mengeratkan hubungan kite dengan diorang.. tak gitu??

ape yang perlu dibuat ialah :-
- bace syarat syarat tue
- follow la blog nie kalu sudi.. kalu tak sudi, saya tak pakse.. hehehe..
- kemudian tuliskan tentang keluarga anda
- tuliskan tajok anda " Segmen: My Family My Love"
- tak ada hadiah sebab segmen nie nak mengeratkan hubungan antara kita dan blogger laen
- sile copy gamba tue dan link kan ke blog nie
- kemudian selepas siap tulis cerita tentang family anda, sila link kan disini..
- kemudian mari kita terjah blogger yang sudi join segmen nie.. hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks