Buang Sahabat Pena


kawan merupakan orang yang selalu berada di samping kite walaupon bukan selalu pada waktu kite menangis ketawa ataupon marah.. tapi kawan nie kadang ada bile dia nak berjumpe dengan kita sahaja.. tapi bagi sahabat pena pulak, mereka merupakan seorang kawan kite yang sering kite contact ( tak selalu pon ) walaupon mereka tinggal jaoh daripada kita.. itu la kawan dan sahabat pena kita..

berbalik pada topik aku, aku nie kadang kejam jugak.. awat?? sebab sanggup buang sahabat pena atas alasan kecik dan simple walaupon da bertahun kenal dia.. well aku nie bukan suke buang kawan tanpa sebab.. kadang aku nie bukan saje, kadang aku sendiri lupe sape orang tue.. al-maklum la banyak bende pikir.. sampaikan banyak bende yang aku lupa.. hahaha..

kes sahabat aku nie yang membuatkan aku buang dia ialah sebab bila dia ada masalah, dia akan contact aku je.. aku tak marah.. aku okey je.. sebab maybe la pada dia aku nie orang terakhir untuk dia bertanye kan masalah dia dan how to solve that problem.. that what he/she came to find me.. tapi kan.. silap nye satu.. ye aku kawan last dia cari.. tapi bile aku ada masalah and aku carik dia.. jangan harap dapat contact and dapat mesej dia.. serius takkan balas punye la.. aku nie tak ada la sejaat macam tue bile orang carik aku.. kalu orang gadoh dengan aku pon, aku still boleh jawab and membalas lagi.. nie tak.. dua dua tak dapat.. memang jawapan nye simple la..

get out from my life.. ye kejam.. memang kejam.. nie la pekare paling kejam aku penah wat selain aku cakap PEREMPUAN MURAHAN kat seorang kawan aku yang suke cakap pasal blue dengan pakwe dia depan aku mase aku form 3 dulu.. ye.. ayat tue perempuan paling benci... tapi aku da tegur dulu kat kawan aku tue sebelum aku cakap cam tue.. tapi dia wat tak endah.. nah makan ayat tue..

by da way.. pasal sahabat tue, aku memang buang dia daripada idup aku sebab aku nie kan tempat E-Kaunseling dia.. bile aku carik dia, sepatah haram aku tak dapat balas.. so aku pon throw he/she from my life.. siyes.. aku buang segale gale nye termasok no fon dia.. aku memang da tak simpan no dia.. tapi tak tau la dia simpan lagi ke tak no aku.. pape pon.. tue cite lame.. aku nie marah kejap je.. if kawan aku nak carik aku, dia tau kot nak carik mane.. tapi tue pon kalu la.. sebab aku da tak kenal no dia, emel dia dan name pena dia.. sebab aku da buang segale gale nye kecuali sebab kenape aku buang dia.. tue je..

korang boleh cakap aku nie maybe nak carik dia balik.. tapi aku boleh katekan no way.. sebab aku tak carik dia... sebab dia yang wat aku nie macam orang asing.. so better aku tak tau sape dia dan ape dia wat.. tue sudah bagus da... tapi kalu dia nak carik aku jugak, pandai pandai la dia.. if dia ada wat dose dengan aku, aku tunggu dia mohon maaf dengan aku.. tue pon kalu ada la.. hahaha.. okey la.. aku da ngantok.. aku malas nak cakap panjang.. sebab aku tau, kalu aku tulis lagi cite pasal dia, sampai besok pagi kompem tak abis lagi.. hahahaha...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^