Now I feel It


Selame nie aku rase sangat sangat happy sebab aku tau ada orang minat dekat aku walaupon aku tau aku nie tak hensem langsung dan tak ada bakat.. tapi bile aku rase aku di ignore oleh orang yang suke aku, wahhhhh terase macam dipetir pulak.. dushhhhhhh..

Aku rase KESUNYIAN la beb.. gile gile kesunyian laaa.. nie ke kate orang, bila orang da suke kite, terime je la walaupon orang tue bukan jenis yang kita suke.. tapi aku tak boleh terime orang yang suke aku sebab kalau aku couple dengan diorang, wahhhhhhhh tak jadi ler impian aku tue.. yang aku lekat dalam blog aku nie laaaa.. tak kan tak prasan kot.. hehehehe..

tapi la.. serius la aku rase kesunyian gile gile.. anta mesej, jangan harap la diorang balas.. hahahaha.. terok kan aku nie.. hahahahaha... tapi aku rase tak pe kot.. sebab bile aku single, senang aku nak tumpukan perhatian aku pada impian aku tue... ye tak.. hehehehehe ;)

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks