Sorry All


sekiranye korang membaca entry aku kali nie.. aku nak mintak maaf sangat sangat pada korang.. serius mintak maaf sangat sangat.. sebab aku ada wat 1 story menipu.. nak tau pe? status aku.. sebenarnye status aku sekarang bukan la da kawen.. dan bukan la bertunang.. tapi sebenarnye status aku ialah S I N G L E.. aku ada sebab kenape aku bohong kat korang.. tapi sebenarnye aku bukan nak tipu korang.. tapi niat aku pada orang yang suke aku.. sape tue?? entah la.. hehehehe...

aku bukan la seorang artis dan bukan seorang lelaki yang kurus dan handsome. tapi aku nie hanya lah seorang lelaki gemok dan tak handsome langsung.. so nak jadikan cerita, aku terpakse la wat cerita menipu yang aku ada seorang isteri yang baek.. kalu ada pon.. henset aku Samsung S Advance tue la isteri aku.. tak ada dia, memang aku jadi gile nye.. tapi ada dia, aku tak tau nak wat pe.. tapi tak pe.. sebab aku memerlukan sangat enset aku tue daripada isi hati aku sendiri.. hehehhe..

kalu ikotkan hati aku sekarang nie kan, aku suke pada seseorang.. tapi nie aku ngan korang je la yang tau.. budak tue budak poli aku sendiri. dia seorang yang half chubby dan seorang ahli gusti di poli aku la.. walaupon kat poli aku tak ada kelab gusti tapi aku tak tau la dari mane la dia masok gusti tue tapi yang penting, badan aku jadi tempat tinju dia.. hahaha.. jangan ingat aku suke dia sebab dia ahli tinju.. bukan la.. aku suke dia sebab dia suke wat muke aku rase nak je tarik pipi dia tue.. hahahaha.. geram siot.. siyes geram.. hahahaha.. okey la.. sebelum aku undur diri, aku nak minta maaf sekali lagi sebab da menipu korang.. maaf ek.. ;p

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks