Kawan Kawan Aku



aku rase aku penah buat entry macam nie.. jenis kawan kawan aku sejak aku duduk kuantan pahang nie.. aku rase laaa.. but aku nak cerite laaa, aku makin dasyat sebenarnye.. sejak aku duduk kuantan nie, banyak jenis jenis kawan aku berkawan.. yang dasyat nye, sumenye bukan jenis yang okey.. kaki gile dasyat sampaikan aku tak boleh nak ikot langsung.. hahaha.. sah gile...

nak jadikan cerite laaaa.. aku duduk kuantan nie agak membosankan.. so sejak bulan 7 lepas, aku da start buat kawan jenis dasyat dasyat.. tapi aku tak follow laaa.. gile ape.. sebab ada yang kawan aku nie jenis kaki pub.. suke gile pegi pub.. masok pub, labor duet banyak gile kat penari tiang..  hahahaha... da la labur banyak pulak tue, boleh pulak minum beer.. ohmy gucci.. memang gile kawan aku nie.. aku masok pon just nak cuci mate je.. tapi tak ada laaa aku nak minum sekali.. cukup la masok saje and tengok ape yang bukan halal untuk aku.. hahahaha...

yang kedua kawan aku pulak, jenis kaki pompuan.. asal nampak pompuan je, dia nak pikat.. pikat saje okey laaa.. normal laaa... tapi dia abnormal.. cepat sangap beb.. senang gile tarik pompuan dalam sangkar dia.. lepas tue ratah dengan budu.. pehhhh.. memang dasyat.. ada jugak aku diajak untuk buat senaman dengan diorang.. tapi ingat dose beb.. da laa masok pon dapat dose... tak cegah lagi laa berdosa.. gile gile..

ketiga kawan aku nie pandai pikat awek.. sekali jumpa awek cun je, mule la mengayat.. sekejap je awek cair.. senang gile awek nie cair dengan kate kate kawan aku.. tapi aku tak jelez sangat laaa.. sebab kawan aku nie pandai amik ati orang.. yang tak boleh blah tue, muke dia tue yang jadi sasaran pompuan.. sebab kawan aku tue hensome.. kalau korang tengok, mesti korang cakap dia model.. dengan susuk badan pehhhh taf gile.. mane nye tak cair pompuan.. hahahaha..

kawan keempat aku pulak kaki racing.. mentang mentang laa aku gune moto honda future je, pehhhhh mau dia lumbe dengan aku.. memang kalah laa aku... moto da ubahsuai.. so tak hairan laaa speed moto laju gile.. hahahaha... aku pulak, kadang kadang je ikot race sekali.. sebab aku dulu pon asalnye mat rempit jugak.. vrommmmm vrommmmmmm....

ada je yang baik.. yang mengajak aku ke masjid.. pendek cerite aku kawan dengan pelbagai ragam kawan kat kuantan nie.. tapi aku cite kat korang keburukan aku je.. asal aku tak cite bende baik.. sebab aku bukan baik.. tapi yang dosa besar, tak ada maknenye aku nak sentuh der.. ingat Allah beb.. ingat dose beb.. ingat mati bile bile je.. hehehe.. so akhir kate, aku nie kawan lebih kepada jenis jahat.. sebab aku suke buat keje jaat.. caye tak kalau aku cakap aku penah simpan 4 plastik berisi pil kuda?? siap bawak hulu hilir lagi.. tak makan pon pill tue.. just hold for my friend.. ngeeeeee... ;D


Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks