Hampir Setengah Member Kelas



- Assalammualaikum -

Dalam tahun ni saje ramainye member member sekolah aku member kelas aku dah kawen...Cepat betol jodoh mereke sampai. Jelez pulak rasenye. Hahaha. Tapi aku tetap tak boleh nak jelez sangat kat diorang sebab itu semua Allah dah tetapkan jodoh diorang awal. Aku tau reason sebenar kenape aku tak boleh berkahwin lagi. Hahaha..
.
.
Tapi bagus la diorang semua nak kawen. Kalau lambat na kang, orang cakap tak laku. Hehehe. Tak pe mase masih panjang lagi. Ilmu nak menjadi imam dan ketua keluarga pon tak ada lagi. So belajar dulu dan cukupkan ape yang patut then baru fikir step lain.. hoho.. 
.
.
Pape hal pon, tahniah sekali lagi buat member member aku yang dah kawen dan yang dah nak kawen tak lame lagi. Dan tahniah jugak kepada member member blog yang baru berkahwin. Tahniah ye. Hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks