More Job More Experiences

.
.
- Assalamualaikum -
.
.
kadang kadang kan aku rase benci gile dapat keje banyak. Different keje tapi still keje dalam office tapi berlambak. Bile difikir fikirkan balik, I got more experiences then the other side. I happy. 
.
Kadang kadang tu aku rase ini kes buli doh. Benci gile nak buat. Tapi sometimes aku happy sebab ada yang da lama keje tapi tak tau nak buat camne tapi aku tau nak buat keje tu. Agak happy laa. Hahaha.
Bile difikirkan kan, bagus jugak orang buli kite dalam keje. Banyak bende dapat belajar. Yang paling syok, bile da terlebih rajin tu, senang la nak naik pangkat. Haha. Gurau je. Tak ada niat lagi nak naik pangkat sebab aku tak ada niat lagi. Hahaha..
.
.
By the way, jangan dok tension sangat la kalau kene buli. Relax je. Okey. Hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^