Awak Gile? Saya Lagi Gila

.
.
.
- Assalamualaikum -
.
.
Penat nye main badminton tadi. Pehhh.. Sampai senak aku dibuatnye. By the way senak tu baru je main satu set tapi main solo la. Hahaha.. Lembek kan. Tapi cuba lawan saya main beregu. Haaa kite tengok sapakah yang menang. Hahaha. *gurau je, aku bukan power pon. Hahaha.
.
.
Some people said i'm crazy than them. But they doesn't who crazy between us. Oopss. Ter speaking pulak. Hahaha. Tak ada la. Gile gile aku ni bukan gile buat keje bukan bukan. Cukup ler gile kerane suke buat lawak gile gile. Tapi tak ada la sampai boleh kalahkan Johan buat lawak. Aku ni boleh buat lawak pada sape yang 1 jenis dengan aku. Haaa. Lebih kurang macam tu la. Tapi bagi yang aku baru nak kenal, aku kene usya dulu otak dia macam mane. Kalau tak, salah gurau, mau kene. Tumbuk pulak. Hehehe.

Adessss.. Jam pun dah menunjukkan dah pukul 2.40 pagi. Aku nak tidur la. Kejap lagi nak bangun solat subuh pulak. Hehehe.. Okey la. Bye. Assalamualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks