Sorry Jika Menjengkelkan



- Assalamulaikum -


Adessss... Nampak nye aku nie dah tambah orang untuk block aku walaupon aku just tanyekan masalah dia sudah selesai ke belum. Tapi nampak gaya nye aku di block tanpa sebab. Tapi aku agak je la, dia block mungkin sebab aku ni annoying kot. Hahahaha.


By the way, aku tak kesah pon. Aku nie just nak mengajar dan tanye je sama ada menjadi ke tak. Sebab apa yang aku tanye tu aku akan update kat sini same ada trick tu menjadi ke tak. Well nama pon mengajar. Kalau menjadi, kita kongsi kan bersama sama. Kalau tak, kite cuba cara lain pulak. Well kalau plan A tak menjadi, kite gune plan B pulak. Alphabet kan ada 27 kan. So maknenye ada lagi 26 plan lagi tak cuba.


Tapi tak pe, itu semua hak anda. Saya cuma nak berkongsikan ilmu saya dan saya cuba yang terbaik supaya anda boleh buat ape yang anda nak. Hehehe. Okey.. Chow dulu.
Assalamualaikum.

Comments

Ana Fatihah said…
Sabar jerlaaa. Macam2 prangai manusia ni. (Y)
Mr. Saboler said…
Itu la masalah nye. Niat kite nak membantu tapi dia fikir lua kotak pulak. Adesss

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

First Day At New Place ^u^