Masinnye Mulut Bak Hang



- Assalamualaikum -

Maaf semua yang follow entry aku. Maaf la. Aku bukan tak nak post entry baru tapi aku sangat sangat busy sejak aku keje kat Kota Damansara ni. Walaupon keje aku banyak relax je, tapi bile sampai satu mase tu, pehhhhhhh... busy tu jangan cakap la.. Nak sentuh henset ni pon tak dapat langsung. Yang mampu tu cuma dapat tengok je la henset tu walaupon kejap. Lagipon kalau usik henset pon, bukan ada orang mesej pon, kalau ada pon, hal keje.. Hahaha..

Masinnye mulut bak hang ni entry aku kali ni. Bukan ape, bile sebut bab masin mulut nie, bukan mulut tu yang masin. Kata kata dia yang masin. Adesssss.. Sebab tu la kalau nak mengata orang pon, jangan mengata yang bukan bukan. Kot bende tu terjadi kat orang tu macam mana? Ternganga karang. Nanti mula cakap mane ada mane ada. Tak mo nak mengaku.

Ni satu kes la yang pernah berlaku pada diri aku. Sebab aku nie suka buat alasan kalau nak mengelak sesuatu bende yang aku tak nak buat tu. Aku amik satu contoh dekat dengan kes aku nie. Semasa keje la. Leader aku suruh aku pergi site, site tu dekat je tapi aku macam malas nak pergi so aku bagi la alasan walaupon mase tu aku sangat sangat free. Hahahaha.. Terok gile perangai aku nie.. hahaha..


Leader : "Sabo, ko free kan. Boleh tak ko pergi site dekat dengan Ara Damansara? Site ni ada problem dengan router la."
Aku : "Aku busy la. Ada site down ni. Aku nak kene check ni. Kejap lagi ATMC nak tanye pasal site ni. " *nipu je time ni.
Leader : " yela yela.." 
*leader aku suruh member aku pergi site. aku pon happy la. Aku pon teros buat buat keje.


tup tup.. lepas beberape minit tu, emmmm betol betol berlambak keje aku dapat. 6 jobs dalam 1 mase aku dapat. nasib.. hahahaha.. Ni la akibatnye kalau nak sangat elak daripada keje. kan da dapat banyak keje. Masin gile mulut aku. hahhaha..

Ada kes lain tapi member aku la. Masin mulut dia ni. Ada ke patut dia pi cakap motor aku abis minyak tengah jalan. Last last betol jadi nye. Adessss.. Terok aku kene tolak motor. Jaoh lak tu nak pergi mengisi minyak tu.. Adessss.. Masin Mulut Hang kawan.

Tapi tu la.. apa yang kite katekan tu adalah satu doa. Jaga kate kate tu.  Sebab mulut ni la paling bahaya. huhu.. Okey la. Dah waktu Isyak ni. Kejap lagi nak pergi tengok baby boy kat umah akak ipar. hehehe.. Assalamualaikum.

PS: katekan la korang ada bende nak chat dengan aku, chat je la kat hangout aku. Sebab aku ada je. nanti aku balas. hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks