Untitled


- Assalamualaikum -
Hye Guys


Nampak nye makin hari makin menjadi jadi imagination aku ni. Mana tak nye. Boleh katakan dalam sehari tu kadang, macam macam imagination aku keluar. Yang paling dasyat tu, aku tengah membaca buku dan sepatutnye yang akan aku terbayangkan jalan cerita aku baca kan. Tapi kan yang kuar tu tentang masa depan aku. Dan lagi dasyat kadang, Pasal kematian.

Bukan aku tak bersyukur pasal ni. Kadang kan kau sendiri tak boleh nak control bende ni. Bayang bende tu okay la. Bayangkan kau nak potong kereta, kau terbayangkan kau excident macam ni macam ni sampaikan kau takot nak potong dan sampai tempat kerja pon lambat.

Bayangkan kau excident, kereta langgar kepala kau dan kepala kau pecah. Wowww.. Seram kan. Macam tu la imagination aku dapat kadang. Memang seram. 

Aku dah try berzikir tapi imagination tu buatkan aku lupa pasal zikir aku dan aku lalai hanyut bawak motor dengan imagination aku. Grrrr.. Nak marah tak boleh. Nak buang tak boleh. Yang boleh nye redha je la. 

Aku dah lupa nak cakap apa lagi pasal imagination aku ni. Sebab idea aku terganggu. Arghhhh. Blah kejap. Cari idea balik. 

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks