Selamat Hari Raya

.
.
- Assalamualaikum -
.
.
Finally tiba juga hari yang ditunggu tunggu oleh kite semua setelah sebulan berpuasa. Aku pon baru je balik kampung semalam. Aiyaaaa penat jugak la. Mana tak nye dari Ulu Bendul sampai ke rumah hujan je memanjang. Last last malam tadi lepas je berbuka, muka aku starting panas dan aku rase letih gile.
.
.
Jam 8 malam aku teros tidur. Bangun bangun tidur dah jam 6 pagi tadi. Hahahaha. Dasyat gile effect kene demam malam tadi. Antibody aku lemah sikit tapi cepat je sembuh. Aku perlukan tidur secukupnye baru la aku sembuh. Hahahaha.
.
.
Okay la. Aku nak kene pergi mandi. Kat sini solat Aidilfitri jam 9 pagi tapi kenelah mandi awal sebab ramai nak mandi kejap lagi. Hahaha. Pape pon aku mohon maaf jika ada terkasar bahasa sampaikan korang baca ni ada yang dapat dosa free dalam ni. Aku mohon maaf sangat sangaat okay. Selamat Hari Raya guys. Assalamualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh