2 Minggu Jer Aku Bertahan

Assalamualaikum



adehhhhhhh.. aku tak tau la ape kene dengan diri aku.. ishhhh.. nak cakap aku ni da berubah.. tak ada pon... sebab aku rase aku masih aku yang dulu..

ada yang tau pasal aku dengan rika.. tapi aku dengan dia tak ada pape pon sebenarnye.. saje jer berlagak aku berlagak macam pakwe makwe dengan rika tue.. ye la.. dia kan cantik.. aku pulak si hodoh.. sape sape pon tak nak dengan aku.. seriously ramai lelaki suke pada dia.. aku pon suke pada dia.. tapi sayang.. aku da kene reject dengan dia.. pada sape sape yang masih anggap aku dengan dia pakwe makwe tue.. sorry la sebab menipu korang..

tapi aku bukan nak bagitau pasal bende tue.. tujuan aku wat post nie pon sebab tempat keje aku nie la.. ishhhhh.. sakit aty gak la.. bukan bergaduh pon.. tapi nie nak cakap pasal seteng seteng pekerje la tempat keje aku tue.. 

manager aku okey.. pembantu dia pon okey gak.. cume yang aku geram dengan rakan sekerje aku nie le... adehhhhh... siyes menyakitkan aty dok.. rase nak fight balek pon ada... tapi Ya Allah... sakit aty aku dengar ayat diorang luahkan kat aku..nak tau pe diorang cakap dengan aku..

"kan bagus kalu ko ada..eeeee..menyakitkan aty je taw..ce ko duduk kat bahagian bawah( kat kedai lagi satu)..kan aman sikit aku keje.."

pehhhhhhh...time tengah masak tue,hati aku masih menyirap gile la.. rase nak je bagi penampar... tue pompuan tue yang cakap tue.. tapi aku tak boleh wat.. sebab aku tak nak tunjuk belang aku.. wat mase nie memang aku bersabar.. ape pon diorang cakap aku memang bersabar gile... aku sekarang nie tunggu bulan 7 je nie.. sebab aku nak berhenti keje bulan 7 nie.. so ape yang diorang lontarkan nie.. aku bertahan dulu.. 

pada kawan kawan aku yang kadang chat dengan aku.. bile korang cakap pasal makwe pakwe tue kadang aku sensitif sangat.. ye la.. single kan.. plus aku memang menyirap la bile korang tanye nie la tue la.. pasal rika tue.. sorry la.. ape korang tanye tue.. aku memang saje sebut "MACAM".. bia korang anggap aku ada pape dengan dia even aku tak ada pape dengan dia.. tapi aku menyirap sangat sebab tempat aku keje nie.. so aku tak cakap pasal korang.. and sehebat mane hubungan korang tue... jangan la korang lupe pada kekasih abadi kite iaitu Allah okey.. ;) 

Comments

are_lin@yu said…
sabar yer..Tuhan sedang menguji kesabaran anda..;-)
Cinta Misteri said…
Means 2 minggu jeker belagak kapel mapel? Tkpelaaa myb infuture trus confirm bkn belakon lg.

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh