Kenapa Akak Akak Minat Kat Aku

Assalamualaikum


pehhhhhhhh...tadi mase aku tengah bekerja tadi..aku rase mase sangat sangat la lambat.. memang bosan gile la tadi.. da la tak ada keje nak wat tadi.. pas tue aku asik rase nak tido je.. pehhhhh.. terase nikmat mengantuk nye time tue kan...

time time aku tengah lepak tue.. lalu la seorang kakak yang lebih tua daripada aku.. dia wat signal kat aku dia nak no aku.. aku pon pelik la.. and aku tanye la member aku.. aku hensem sangat ke?? ye la.. sampaikan ada akak yang lagi tue dari aku mintak no aku..

dan wat pengetahuan sume.. aku tak pernah dapat no phone free free dari gurl gurl yang lebih muda daripada aku dan aku selalu dapat no free dari gurl yang lebih tue daripada aku.. dasyat kan.. tapi ape yang aku da wat sampai orang pangkat akak akak minat kat aku nie??setau aku, aku just tegur tegur je.. tak lebih pon.. tapi yang pelik nye ramai lak mintak no phone aku..

aku nie ditakdirkan untuk gadis yang lagi tua daripada aku ker?? kenapa aku tak dapat yang lagi muda daripada aku.. ishhhhhh... jangan sekali kali bayangkan aku nie playboy okey.. sebab kalu aku playboy, aku mesti ada awek.. paling sikit pon 2 orang la.. tapi nie..hampeh dok..

siyes la.. time aku tengah wat keje tadi.. dia tak abis abis bagi signal nak no aku sangat sangat.. dan mase aku terserempak dengan dia.. dia kate dia nak jumpe aku pas aku abis keje.. tapi aku tak behenti pon sebab aku nak balek awal.. ye la.. aku kan dok jaoh.. kawasan aku lalu tue pon gelap.. adehhhhh.. so aku memang tak dapat der nak jumpe..

tapi aku nie betol betol ke di takdirkan dapat gadis yang lebih tua daripada aku nie??someone help me to answer this question.. huhuhu..

Comments

hehe.. nak tergelak pun ade.. kes srupa tp tak sama ngan kes sy.. sy plak pernah di tacke laki umo muda dari sy..ape2 pun lumrah alam la kot jadik macam tu.. Insya Allah la, dapat isteri lagi muda nanti. jangn risau.. hehe
Anonymous said…
hahaha.. bob.. klo pmpn tua bgus.. sbb da mtang dari lelaki.. nie ha bob.. nabi kawin dgn siti khadijah.. bpe umo bini nabi ketika itu?? hehehe
Anonymous said…
wtf............????????????

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh