Aku Da Berkerja Sekarang

Assalamualaikum


hiii guys.. sorry dah lame aku tak update blog aku sejak aku abis paper ari tue (3 mei 2012).. aku betol betol busy sangat sampai tak ada mase nak update time tue...

abis je paper ari tue..aku dengan pantas nye berlari ke bilik aku sebab nak kejar bas pukul 2 petang punye pasal sebab time tue da pukul 1.30petang...sape la tak mengelabah kan.. first takot ramai orang naek bas tue dan tak pasal pasal nanti aku kene pegang beg aku yang banyak plus berat tue..huhuhu...and last sekali sebab nak balek awal..hehehehe...

tapi sume tue sia sia jer sebab sampai sampai je aku tanye la kaunter tiket bas aku tue..aku tanye pasal bas aku da sampai belum tapi korang tau ape diaorang cakap??

"bas ke Bahau masok wad la adik..ape kate adik tunggu..mane la tau sampai kejap lagi...tak pon adik beli la tiket ke kuala lumpur tapi turun kat Jempol jer pukul 4.15petang.."

grrrrrrr...tak benggang aku dengar..tak pasal pasal kene tunggu 2jam lagi..huhuhu...

tapi pas da dapat balek umah je...aku teros rehat jap..then aku kemas barang aku then teros tetido.. aku tertido pas pukul 9.00 malam.. pas tue esok tue, aku teros carik keje.. jalan sini sane sambil pergi kedai nie la tue la pi tanye pasal keje kosong..ada la gak aku usha hotel..hehehehe...

tak sampai 5 jam  pon aku carik keje, alhamdulillah.. rezeki aku sampai dan aku dapat keje hotel sebagai chef western kat bahau... aku memang boleh memasak tapi tak sangke lak dapat jadi chef western..hehehe.. dan sekarang da 3 ari aku start berkerja kat hotel tue start dari hari sabtu 5 ari bulan Mei...

dan sekarang aku dari umah ulang alik pergi keje mengambil mase 45minit dari umah ke tempat keje...tapi setiap malam aku bawak laju la..sebab aku abis keje pukul 10.30 malam camtue la..sampai umah dalam pukul 11.00 malam tepat... 

dan wat pengetahuan sume yang tak mengenali aku lagi.. aku nie duduk di kawasan kampung.. dan mase nak balek tue.. banyak jugak aku lalu kawasan yang sangat sangat sunyi sepi sepanjang 40 Km.. agak agak kalu korang kat tempat aku, agak agak ape perasaan korang..hehehehe....

okey la..aku nak pergi keje nie..kang lewat lak masok keje nie...

Comments

Anonymous said…
wth............????????

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks