Lemah English Maaaa

Assalamualaikum..

First of all, bob nak ucap kan ribuan terima kasih kepada semua insan yang sudi komen dan follow blog bob yang biasa biase nie dan tak lawa.. bukan ape.. bob nie serabot tengok blog bob bile banyak sangat widget sebelum nie la.. dan yang sekarang nie da simple balek da.. dan banyak lagi bob nak kene ekjaz.. siyes banyak lagi.. hehehhee...

aduhhhh... sebenarnye bob ngah wat final project nie.. tapi report interface sistem bob la.. tapi.. malang nye.. bob lemah gile dalam bahase English nie.. dan sekarang nie bob ngah stop kejap.. sebab ngah blur wat conclusion.. bob tau nak wat cam ner.. tapi nak translate kan tue.. hampeh.. tak kan nak gune google translate kot.. kantoi arrr nanti.. aduhhhhh.. 

da IPTA kan.. tak kan nak mengharapkan atok google kot.. aduhhhh.. okey la korang.. aku nak sambung balek.. kalu tak siap kan.. mati aku kene bising sok... huhuhu.. 

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh