Name Baru

Assalamualaikum..


- Mr Bob Merepek Lagi -

aduhhhhh.. baru baru nie aku kene bising dengan ayah aku.. gara gara name blog aku nie la.. En Bob Merepek Lagi.. focus focus kat MEREPEK tue.. aku tak salah kan pon ape yang ayah aku cakap tue.. betol  la.. ayah aku cakap cam nie..

"ko nie, tukar la name blog ko tue.. mr bob merepek lagi.. ko tau tak bile ko wat name merepek tue, nanti sume bende yang ko wat tue orang kate ko tue tak serius... asik merepek je.. kalu 100 orang bace dan cakap bob merepek bob merepek, lame lame nanti ape ko cakap sume merepek.. tak serius pon.. dan abah nak ko tukar name tue as soon as possible.. blah blah blah..."

haaaaa.. sakit telinge aku dengar tue.. tapi nak wat cam ner.. sebelum aku wat name blog tue, ramai da orang asik cakap 

"dib, ko nie merepek je la.."
"bob, ko wat je la cerite merepek ko tue.. ko kan pandai merepek"

tapi betol gak kan.. ramai jugak asik cakap aku nie suke merepek je.. tak serius lak tue.. emmm.. tapi nanti la aku tukar name baru.. hehehhe..

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh