Cukup Cukup Laaaa

Assalamualaikum


adehhhhhhhhh... ari nie aku akan pegi keje kat bahau...sakan bahau je.. malam tadi baru siap kan surat behenti.. tue surat je pon.. tapi behenti nye lambat lagi.. tapi kang bile da bagi kang, aku tetap kene keje selame 2 minggu lagi..abis keje maybe 5 julai nie, then duet gaji seterusnye aku nak beli pakaian ke poli dengan kasut kulit sekali...

sekarang nie kat aku masih tak ada lagi kasut kulit.. so pas nie aku akan beli kot..hehehhee... 

berbalek  pada cite semalam la.. siyes aku memang tak tau ape yang dia maksud kan yang aku menipu dia.. if dia kate aku menipu pasal aku tak keje sakan.. sorry to say la... aku memang keje sakan bahau.. kalu tak caye mai la datang bahau, pegi tengok aku ada kat sakan ke tak.. kalu tak ada, korang boleh tanye assistant manager kat sakan bahau nie..

aku siyes aku keje sane okey... tak menipu pon... tapi kalu nak ikut kan... bagi aku cukup la.. nak terus kan bace blog aku nie teros kan je la.. aku memang tak marah pon orang bace blog aku... kalu nak mengate aku,   korang boleh komen kat sini dan cakap la ape korang nak kan... kalu nak lagi cepat... chatbox kat tepi tue ada.. korang komen je la kat sane..

maaf la kalu aku nie kasar.. dalam dunia reality memang aku kasar... kasar sangat sangat.. siyes kasar... dan ramai gak kat aku tak mature.. hahahahha... aku bukan tak boleh berlembut dengan orang.. boleh tue memang boleh.. tapi aku tak pandai cam ner nak berlembut dengan orang.. aku tak tau care dia.. so if korang marah.. aku mintak maaf okey..

bagi aku orang nak berkawan dengan aku, aku okey je.. nak bermusuh dengan aku, aku okey lagi.. nak bercinte dengan aku, emmmmmmmm... 20 kali kot aku fikir fikir nanti.. tapi paling aku kompem benci, if korang da cop mohor kat dahi aku, if cop mohor baek baek okey la gak kan.. tapi tolong jangan sebut PENIPU.. sekali aku da dengar jek, maaf.... aku tak banyak cakap, aku tak banyak songgeh nak berhubung lagi.. 

sebab kan, kalu orang da menipu, wat pe kite nak percaye kat dia lagi kan... even da sekali dia menipu, kite tak kan percaye kat dia wat kali kedua kan.. so sebab tue la aku wat cam tue.. kang kalu aku cakap nie la tue la... korang bukan percaye lagi kan.. so affair kan... okey la.. wat kali terakhirnye... if korang tersinggung dengan ape yang aku cakap kan tadi.. aku mintak maaf kat korang.. kalu aku salah, aku mintak maaf sangat sangat kat korang.. kalu aku cakap aku mintak maaf then aku cakap aku masih tak paham ape yang korang cakap tue.. siyes memang aku tak paham.. hehehe.. okey la.. aku da tak ada mase nie.. aku nak keje nie.. insyaallah.. malam kang aku update lagi.. aku nak pegi keje nie.. hehehe.. tata...

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Pengalaman Menjadi Ahli Geng Kaki Seks