First Time Jadi Cashier..Nervous Beb!!!

Assalamualaikum



fuhhhhhhh...ari nie memang nervous gile aku keje..tau nape??? nie la pertama kali nye aku jadi cashier sepanjang aku bekerje di Sakan.. aku siyes tak pernah senervous nie..cop cop.. ada ker ayat senervous nie...hahahha..ahhhhh nasib la.. aku hentam je..


kalu korang bace post aku nie.. bermakne aku tengah bekerje la nie kat Sakan..ye la...ape gune jadi cashier tapi tak update cerite kan..hahahaha...nie akibatnye kalu da terbagi aku komputer...hahahaha..padan muke ko Sakan..memang aku akan gune sakan la internet kedai nie..hahahaha...

siyes ari nie memang aku gile nervous la..pagi tadi tangan aku mengigil kuat la semase jade cashier nie...mase customer bayar lagi la tak yah cakap kan... menggigil beb pegang duet tue..da la banyak...bukan ape beb..aku wiso dok kalu kurang duet daripada SALE ari nie..

kalu kurang duet SALE ari nie..huhhh...memang nasib aku la...lari duet keje aku...kalu nak suruh aku pegang jawatan MANAGER memang aku kompem tak berdebar macam pagi tadi..tapi tadi..huhhhhhh...siyes dasyat..hahahahhaa...

okey la ada customer nie..nanti kalu aku ada mase nanti, akan ku update lagi cerite aku lagi...hehehhe...tata sume... ;p

Comments

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh