Tempahan Header Blog

Assalamualaikum...


haiii korang.. sorry la sebab da jarang sikit aku update cerite baru.. alaaaaaaa... korang macam tak tau nak kenape aku jarang update kan.. nak cakap aku malas update.. sorry la.. aku memang suke meng update blog aku nie.. cume kadang bile aku balek tue, aku terlalu penat.. pas tue ape lagi.. teroz zzzzzzzz la.. hehehehe.. sorry okey..

ari nie aku nak cakap pasal header blog nie... korang rase aku punye header blog nie lawa ker?? bukan ape.. ramai lak yang nak suruh aku wat header blog.. aku bukan tak nak wat.. tapi cantik ker header blog yang aku gune tue??? bagi aku tue biase je ade lah....

tapi tue la kan.. sape nak meng order kat aku, aku okey je.. lagipon aku kene kan cas 5 ringgit je.. kalu korang nak... korang bagi tau la camner korang nak header korang tue... nak gune font ape.. yang laen aku akan setel kan... 

tapi aku rase tak ramai yang suke aku header aku tue.. ye la... aku mane pandai edit mengedit pon.. hehehehe... 

kalu korang nak aku wat header blog.. korang just perlu bagitau je.. pasal bayaran tue aku akan bagitau kemudian.. cas 5 ringgit je.. : D

Comments

Anglear!ez!! said…
nakkk...nakkk...bolee ta?
bob ika nak mcm bob pnya header tp tukar ayat ika...yg pnting nak ada pict ika..
boleyh?mcm mne ika nk byar
hehehe...boleh je..ika just perlu bayar dengan topp je..nak bagi topp tue kat ner..nanti bob bagitau k
okk tpie ika nk tgok dluw taw....bob buat laa sekretif mngkin k...
hehehe..bob tak amik la bayaran tue kalu ika rase tak lawa la..sape yang puas aty kalu da bayar tapi dapat hasil tak memuaskan kan..betol tak??hehe
bkan mcm tu mksud ika...
bob da siap bgtaw ika..ta saba laa na tngokkk...hehehe

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh