Library Tue KenanganKu


Assalamualaikum...

Huhuhu... Ari demi ari makin parah aku di watnye... Memory lame mesti datang muncul dalam otak aku... Kebanyakkannye yang memory manis manis je yang muncul.. Huhu...

Kenangan yang tak boleh blah langsung tue kenangan mase aku form 4.. Sebab mase tue aku duk kat library.. mase chat tue la aku kenal sorang pompuan, dia suke kat aku... Tapi dia dok jaoh... Tapi mase chat tue, aku cakap kat dia..

Awak.. Kalu awak nak kapel ngan saya, tunggu awak dapat 9A PMR k.. Sebab tak lame lagi kan awak da nak PMR, kalu kite kapel awal, nanti saya terganggu lak mase awak tue t.. Maaf ek wak...

Tapi tak lame tue, tak sangke lak dia betol betol dapat 9A.. And seperti aku janjikan.. Dia la gadis petame yang masok dalam aty aku nie... Ada sebab kenape aku cakap macam tue dekat dia.. Dan disebabkan aku cube lupekan memory nie, aku da lame da tak pegi pc library tue... XD

Lagipon banyak sangat memory aku kat library tue... Yang manis ada... Yang pahit pon ada.. Senang cite library tue banyak kisah aku mase aku masih sekolah dulu.. Tapi sekarang nie, aku rase tak best pegi library tue sebabnye 1 je... Sebab aku tak ada teman baek untuk join aku kat sane... Hehehe ;)

Comments

Azee Hana said…
library tempat study la..hehehe
Lelaki Gentle said…
Haha... Tue zaman budak budak yang reti naj awek sorang je... Hehe

Popular posts from this blog

Plan Maxis Free Basic Internet

Maxis Free Basic Internet V2

Hilangkan Bau Cili Giling / Cili Boh